Wat heb jij nodig om te groeien in 2023?

Nodig om te bruisen van energie? Nodig om te creëren, om te manifesteren waardoor alles weer in een flow lijkt te gaan? We zijn geneigd om maar door te rennen. Heb je weleens gedacht even stil te staan?

Stilstaan bij je onderneming. Want van waaruit ben je dit ook alweer begonnen? Vrijheid en passie natuurlijk, maar voel je die vonk nog? En stilstaan bij jezelf. Is er balans in hoeveel energie je werk kost en wat het oplevert? Of word je geleefd door je agenda en lijkt het soms of je maar net het hoofd boven water kunt houden?

Want hoe vitaal ben jij eigenlijk? Hoe vitaal is jouw onderneming? Nog even en dan is 2022 voorbij. Wat wil jij manifesteren in 2023? Hoe maak jij jouzelf vitaal? Hoe maak jij jouw onderneming vitaal?

Daarom en om al deze vragen te beantwoorden, zul je toch echt een moment moeten stilstaan.

Drie dagen stilstaan

Stilstaan bij jezelf. Even stilstaan bij je essentie. Je onderneming.

Wil je meer gemak, FLOW en geluk ervaren? Ervaren van flow in je leven. Flow in je onderneming. Maar vooral flow op alle gebieden in je leven? Op een positieve manier weer eens aan jezelf denken, zodat jij er weer echt kunt zijn voor anderen.  Wil je je diepste zelf en vrouwelijke essentie weer voelen? De vitaliteit voelen in je lijf, je werk, je leven en als vrouw?

Claim dan nu jouw plekje in de unieke retraite voor succesvolle vrouwen in Nederland. Of stuur mij even een e-mailtje.

Met technieken uit Mind Eye Power, kom jij in 3 dagen tot de kern van jezelf. Je leest het goed; in slechts 3 dagen! Tot de kern van je onderneming. De kern van je vrouw zijn.  Van jouw energie!

Mind Eye Power

Mind Eye Power? Wat is dat? In het kort; met Mind Eye Power kom je jezelf onder ogen. Je kijkt vanuit je hart en maakt een beweging van overleven naar groei! Het ervaren van je lijf, dans en meditatie. Een waanzinnige ervaring, veel enthousiaste dames gingen jou al voor. Probeer het eens uit! Of kijk eens op de website van Jacqueline, de grondlegster van Mind Eye Power.

Noem het een reset, een nieuw begin. Jouw goede voornemens met een actieplan. Een nieuwe start, zodat 2023 op alle vlakken jouw jaar wordt!

De flow van de retraite

  • Thema van dag 1: Verbinding met jezelf, je lijf en je vrouw zijn
  • Thema van dag 2: Verbinding van hart tot hart; vrouw zijn tussen de vrouwen
  • Thema van dag 3: Verbinding met je (toekomstige) onderneming en het manifesteren van je missie

De retraite vindt plaats op 1 t/m 3 februari 2023.

Wat levert het mij op?

Wanneer de energie weer stroomt, stroomt het op alle gebieden in je leven. Moeiteloos gaan deuren weer open en creëer jij het leven en werk wat jij voor ogen hebt. Je manifesteert jouw missie. Samen kijken we naar wat jou blokkeert en waar de stroom stilhoudt. In een veilige bedding van Sisters/ Vrouwen op het magische Texel, ervaar jij ten diepste jouw vrouwelijke essentie. Hierdoor zal jij jouw grootste kracht en energie als vrouw aanzetten. Je kan jouw ideale leven baren, zoals alleen wij vrouwen dat kunnen.

Is dat alles?! Zeker niet! Want ook voeding speelt een belangrijke rol om ons vitaal te voelen. Vanzelfsprekend eten we tijdens deze retraite enkel en alleen wat ons lijf, hart en geest echt voedt. Voedingstips en het zelf creëren van een vitale maaltijd, zijn onderdeel van deze retraite.

Jouw investering

Tijdelijk een waanzinnige korting! Van € 1095 voor slechts € 995*!

Daarvoor krijg jij:

• Toegang tot een super-de-luxe retraite centrum
• Toegang tot een royale woonkamer en diepe tuin
• Een vitaal en bewust ontbijt, lunch en diner
• Overnachtingen in een hoogstaande slaapkamer met vitaliserende voorzieningen
• Een intensieve begeleiding (groep en individueel) van Jacqueline en Désirée
• Een life-changing experience met blijvende resultaten

*Vroegboek-korting wanneer je vóór 22 december 2022 boekt. Boek je op een later moment, dan hanteren wij het reguliere tarief van € 1095.

Dus wacht niet langer en claim nu jouw plekje in de unieke retraite voor succesvolle vrouwen in Nederland. Of stuur mij even een e-mailtje. Tot snel!