Over Désirée Vergers

Basis in de muziek

Muziek was jarenlang mijn passie. Ik doorliep het conservatorium en werkte daarna als klassiek fluitist. Toch merkte ik dat ik niet echt gelukkig was. De wereld van de muziek is een harde wereld en het begon meer en meer van mij te vragen. Ik kreeg steeds minder plezier in wat ik deed. Daarom besloot ik om het anders te gaan doen. 

Personal trainer, wielrennen, voeding en de mind

Ik vond een nieuwe weg in de sportwereld. Een aantal jaar werkte ik als sportinstructrice en als personal trainer voor onder anderen wielrenners. Daar is het allemaal een beetje begonnen, want al snel wilde ik meer weten over de invloed van voeding op lichamelijk welbevinden en sportieve prestaties. Ik verdiepte mij in de invloed van gewone voeding en sportvoeding. Zo hielp ik als personal trainer onder anderen wielrenners met hun voeding, maar dit breidde zich al snel uit naar anderen, die graag wilden afvallen of juist aankomen. Ook ging ik mij verdiepen in een gezonde leefstijl, eetproblemen en eetverslaving, om zo mensen te helpen weer beter in hun vel te zitten.

Vervolgens kwam ik erachter dat het mentale stukje ook erg belangrijk is (de invloed van de ‘mind’). Want ook de wielrenwereld is hard en kan veel van een mens vragen. Ik ontdekte dat ik deze sportievelingen en anderen goed kon bijstaan vanuit mijn ervaring in de muziek.

deepinmotion psychodynamisch therapeut emdr psycholoog hypnotherapie verslaving vleuten nlp overmij desireevergers blok

Deep In Motion

Steeds meer werkzaamheden kwamen op mijn pad en wat kreeg ik daar een energie van: mensen helpen om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn! Ik ging steeds meer mensen individueel begeleiden, om in 2009 weer een belangrijke stap te zetten: Deep In Motion werd werkelijkheid. Tijdens het opstarten van mijn bedrijf begon ik ook met de vierjarige opleiding Psychodynamische therapie. Want ik breng mensen graag diep van binnen in beweging, zodat ze aan de buitenkant stralen.

Mensen om mij heen omschrijven mij als een warme, sprankelende en creatieve persoonlijkheid. Als coach kan ik je hierdoor aan het denken zetten en ik beweeg met je mee. Ik streef ernaar dat jij de kracht van jouw ware kwetsbare zelf ontdekt. Voel je vrij om om het leven onbevangen te leven!

Doordat ik uiteindelijk mijn eigen uitdagingen op mijn levenspad heb omarmd, kan ik jou heel goed helpen om jouw eigen uitdagingen vanuit een andere invalshoek te bekijken. Ik doe dit zonder oordeel en vanuit openheid. Ik voed jou vervolgens met speelse oplossingen, zodat je jouw leven uiteindelijk weer voluit kunt leven. 

Mijn visie

In een wereld waarin mensen niet altijd zichzelf kunnen of mogen zijn vanuit nature, nurture of een fase waarin geluk afhankelijk lijkt te zijn van onvervulde verwachtingen, werkt het bevrijdend om in te zien dat gelukkig zijn een keuze is. Weggestopte emoties vertroebelen iemands zelfbeeld en de ongekende mogelijkheden die ieder mens heeft.

Om de hoofdrol te spelen in je eigen meesterstuk moet je eerst voor jezelf zorgen, voordat je anderen op een voetstuk plaatst en een podium geeft. Gelijkwaardigheid gaat over liefde voor jezelf, helen door het beleven van kwetsbare kracht en erkenning van schaduwzijden om zo in jouw onbeperkte groeiruimte te (be)landen. Samen maken we de weg vrij naar jouw meest schitterende zelf; ik noem het ‘spelenderwijs worden’. Mooi mens, LEEF! 

Ontdek samen met mij de kracht van jouw ware kwetsbare zelf, zodat je je vrij voelt om je leven onbevangen te leven.

kom naar deep in motion

Meer dan 12 jaar ervaring als succesvol coach en therapeut

Waarom in zee met Désirée?

Ik kan de vinger snel op de zere plek leggen. We gaan samen aan de slag – stap voor stap – zodat je leert om anders om te gaan met de uitdagingen in jouw leven. Hierbij stimuleer ik jouw zelfoplossende vermogen. Ik hou van mensen en hun unieke kwaliteiten en aardigheden. Door ‘omdenken’ gaat hun wereld aan mogelijkheden open. Ik moedig aan en inspireer, zodat je niet opgeeft. Zeker niet als het even wat meer moeite kost, want obstakels op ons levenspad hebben we allemaal. Dat is nou eenmaal zo. Dit houdt ons scherp. Ik wens jou een prettig leven en samen werken we daar naartoe.

Soms vind ik het fijn om tegen Désirée aan te praten als ik vastloop en te kunnen zeggen wat ik voel. Belangrijk hiervoor is iemand die rustig luistert, je niet veroordeelt en zorgt voor veiligheid en vertrouwen. Dat geeft Désirée mij.

Rianka
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google